Farris Bad Opplevelse 16-17. April

Vil du være med på et vårlig eventyr for kropp og sjel? Farris Bad Opplevelse 16-17. April blir en helg som styrker deg både fysisk og mentalt. Yoga, mindfulness og kostholdsforedrag var programmet også i fjor i mai på nydelige Farris Bad. Det ble et virkelig påfyll. Jeg fikk herlige tilbakemeldinger og svevde hjem i visshet om at dette skulle bli en tradisjon.
På Farris Bad sover og spiser vi godt, og SPAet som er Nordens største ( og råeste ) er inkludert i prisen for overnatting og mat. Her kan man være med på ulike SPA tilbud og tradisjoner. Se video om Rhassoul behandling her, og Duo-Hamam video her. Jeg ble med på Saunaguss i badstuen lengst ut i fjorden, der man lar blikket hvile mot horisonten. Ulike aromatiske oljer ble dryppet i snøballer som smeltet på ovnene. Så slynget SPA- damen denne dampen ut mot hver enkelt gjest med en spesiell håndkleteknikk. Fantastisk! Så er det jo jacuzzi selvfølgelig, Dr Kneipps vekselbad og friskt havsbad for de som ønsker det.

Farris Bad er også kjent for sin gode mat, der mye er økologisk og kortreist.

farris bad, yoga, mindfulness, ernæring, mat, breathing.no, kurs, event

Farris Bads fantastiske SPA.


Program:

Yoga med Kate Bredesen.

Ernæringsterapeut Kamilla G. Hill og mindfulnessinstruktør Kate Bredesen.

Kostholdsforedrag med Kamilla G. Hill.

Farris Bad Opplevelse 16-17. April:

Lørdag:
Kl 10-11.45: Kostholdsforedrag med ernæringsterapeut Kamilla Glomsrud Hill i konferanserommet Bibalo. Det blir servert smoothie og goodiebags.
12.15-13.15: Yoga med Kate Bredesen på Hungry Heart Cafè & Livstilssenter i Sigurdsgate 3 i Larvik, kun 10 minutter å gå.
13.15-14.15: Lunsj på Hungry Heart Cafè
14.15-15.15 Mindfulness med Kate Bredesen på Hungry Heart Cafè & Livstilssenter.

Lunsj på Hungry Heart Cafè som drives av Tone Brandsæter. Vegg i vegg med cafèen ligger butikken hennes, Kolonialen, der man kan finne skatter av ren og ærlig mat, og sikkert mye annet rart. Alle kjøper det de ønsker å spise, eller bestiller lunsj på hotellet.


Farris Bad Opplevelse. Her ser du mat fra Hungry Heart Cafè.

Hungry Heart Cafè i Larvik.

Kolonialen ved siden av Hungry Heart Cafè.

Så er det fritt frem for å handle, gå i SPAet, sove, skravle, lese eller bare være.

Kl 19.30: Tre-retters middag på felles langbord i restauranten på Farris Bad.

Finsk sauna.

Gastronomiske opplevelser.

Vitamin shot hører med til frokosten på Farris Bad Opplevelse 16-17 April.

Søndag:

Frokost mellom 7.30-11, evt kan du også ta en morgentur i SPAet.

Kl 11-12: Mindfulness med Kate Bredesen på Hungry Heart Cafè & Livsstilssenter

Kl 12-13: Yoga med Kate Bredesen på Hungry Heart Cafè & Livsstilssenter

Etter dette er det fritt frem for å spise lunsj på Farris Bad, eller der man ønsker. Man kan også ta en siste tur i SPAet og la helgens ro sette seg godt i kropp og sinn. Lev livet langsomt, er et mantra på Farris Bad.

 

 

Pris: kr 2900. Dette er per person i dobbeltrom, med tre-retters middag lørdag og frokost søndag. Inkluderer inngang SPAet og selve kurset med yoga, mindfulness og kostholdsforedrag.

Lunsj på lørdag tar vi på Hungry Heart Cafè, og dette kommer da utenom. For overnatting i enkeltrom kommer det et tillegg på 500 kr.

For info og påmelding, send en mail til kamilla@breathing.no. Du kan også bestille og betale for herligheten ved å klikke på Kjøp Billett.